AdelineMG(:
Pixie dust.

I go by the name Adeline and im not any ordinary girl you see on the streets. I'm always an original, never a copy. ♥balloons

adelinegan@hotmail.com
View My Complete Profile♥
Profile
Links
Tagboard
Miscs
Tuesday, August 28, 2007, 6:55 PM

oh gawd.
kate how many quiz u want me to do?
-.-

1)How do you want ur future boyfriend to be?
Ans: Loving,caring,sensitive,fun.

2) The one thing ur boyfriend must never do is...
Ans: Cheat on me.

3)What would really hurt you would be.....?
Ans: Thinking of another while with me.

4)Are looks all that important?
Ans:No.As long we love each other,that's all that matters.=)

5) Tell the truth.Who do you like now?
Ans: NO! im not saying it here.-.-

6)Have you ever gotten hurt before?
Ans:Who doesn't?

7)The longest you have ever liked someone was....?
Ans: 4 years.

8)Have you had ever lost someone who died who was close to you?what was that person to you?
Ans:Yes.More than a friend.

9)Have you always put love first?
Ans: if its called love,i would.

10)What do you think would be the worst thing done to a girl?
Ans: Getting her heart played.
Older Posts Newer Posts